Do góry

Przekąski Przepis na:

jajecznica bita

jajecznica bita

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 27.01.2011

Odsłon: 2726

polecam

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Rozbić jajka w garnku,posolić,roztrzepać widelcem,dodać trochę posiekanego szczypiorku.

  2. Roztopić na patelni łyżkę masła,wlać jajka i mieszając smażyć,aż się zetną.

  3. Dodać trochę posiekanego szczypiorku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

olo1 28 stycznia 2011 śmiesznie moim zdaniem brzmiał by opis "JAJECZNICA ROZTRZEPANA"

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń