Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki sposób na smaczne i pożywne śniadanie.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 750
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 98
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 123
Polecam.
Odsłon: 750
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 98
Składniki
Świeże jajka wybić do kubka i dokładnie roztrzepać ze śmietaną. Ogórek obrać, pokroić w drobną kostkę, obrany czosnek posiekać. Ogórek i czosnek obsmażyć na maśle, wlać jajka, smażyć powoli mieszając. Doprawić solą i odrobiną pieprzu. Jajecznicę przekładamy na talerz i posypujemy jeszcze pieprzem. Możemy dodać jabłuszko kaparowe.