Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam szpinak i przyrządzałam go już na wiele różnych sposobów, ale uświadomiłam sobie, że jeszcze nigdy nie dodałam go do jajecznicy. Naprawiłam ten błąd i wyszło pysznie, polecam:)
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 318
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 474
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 318
Są smaki które trudno powtórzyć o innej porze roku. Młoda kapustka króluje.
Odsłon: 474
Składniki
Szpinak myjemy, osuszamy i rwiemy na drobniejsze kawałki. Cebulę obieramy i kroimy w kosteczkę. Rozgrzewamy na patelni masło, dodajemy cebulkę i szklimy przez około 5 minut. Następnie dodajemy szpinak. Smażymy razem około 3-4 minut (aż szpinak zmięknie). Dodajemy roztrzepane jajka, doprawiamy solą i pieprzem. Smażymy do uzyskania pożądanej konsystencji. Podajemy z pieczywem. Smacznego:)