Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Autor: MagdaVafini

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 164

Dodano: 31.03.2014

Odsłon: 16439

Jajka faszerowane w skorupkach wg metody tracyjnej i z użyciem waflowych jajek.

Składniki

  • jajka 4
  • pieczarek 100 g
  • szczypiorek kilka gałązek (lub koper)
  • masła 4 łyżki
  • bułki tartej 1 łyżka
  • Pieprz
  • Sól
  • waflowe jajka 8szt.
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Obejrzyj film z instrukcją krok po kroku!

    Do smażenia jajek w skorupkach waflowych użyj jak najmniej tłuszczu!

    Jeśli chcesz podać je na ciepło, ale bez smażenia to podgrzej je w piekarniku z temoobiegiem, co pomoże w utrzymaniu chrupkości wafla!

Twoje notatki do przepisu

Wideo do przepisu:

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

luna76 01 kwietnia 2014 uwielbiam faszerowane jajka, a te wyglądają obłędnie!!!

12 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń