Do góry

Śniadania Przepis na:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 287 Ocena: 3858

Dodano:

Odsłon: 1848

lekkie danie na upalne dni

Składniki

  • jajka 3 szt
  • szczypiorek
  • rzodkiewka
  • wędlina 1 plaster
  • ser żółty 1 plaster
  • majonez
  • sól, pieprz
1-2 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. 1. jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na pło,
    2. z jajek wyjąć żółtka, rozgnieść widelcem, dodać pokrojone drobniutko wędlinę, ser, rzodkiewkę i szczypiorek, dodać majonez, doprawić sola i pieprzem,
    3. nakładać farsz do białek,



    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń