Do góry

Przekąski Przepis na:

JAJKA FASZEROWANE

JAJKA FASZEROWANE

Autor: wika11

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 47

Dodano: 19.02.2010

Odsłon: 1731

ZAWSZE SMAKUJĄ.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. JAJKA GOTUJEMY NA TWARDO. STUDZIMY I OBIERAMY. KROIMY NA POŁOWĘ I WYBIERAMY ŻÓŁTKA. GRZYBY SUSZONE NAMACZAMY I GOTUJEMY DO MIĘKKOŚCI. ODCEDZAMY. (JEŚLI DODAJEMY PIECZARKI DUSIMY DO WYPAROWANIA WODY Z DODATKIEM CEBULI). GRZYBY PRZEKRĘCAMY PRZEZ MASZYNKĘ.

  2. ŻÓŁTKA MIESZAMY Z GRZYBAMI I DOPRAWIAMY DO SMAKU PRZYPRAWAMI, DODAJEMY 1 ŁYŻKĘ MAJONEZU I MIESZAMY. NAPEŁNIAMY BIAŁKA JAJEK FARSZEM I SMARUJEMY MAJONEZEM. SMACZNEGO.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń