Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane

Jajka faszerowane

Autor:

Przepisów i artykułów: 36 Ocena: 41

Dodano:

Odsłon: 3064

Zawsze szybko znikają

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo i wyjąć żółtka tak, aby nie uszkodzić białek. Zółka włożyć do miseczki.

  2. Pieczarki pokroić w kosteczkę i podsmażyć na oliwie, do momentu aby puściły wode. Uduszone pieczarki dodać do żóltek i zmiksować. Doprawić solą i pieprzem. Dodać majonez. Przygotowanym farszem napełniamy wydrożone jajka.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń