Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka faszerowane smakują zarówno same,z pieczywem jak również są doskonałą przstawką na przyjęciach i podczas spotkań z przyjaciółmi
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 499
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 28
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 66
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 499
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 28
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 14
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 66
Składniki
jajka ugotować-ostudzić przekroić na połówki i oddzielić bałka od żółtek. pieczarki pokroic w drobną kostkę i podsmażyć na oliwie-ostudzić. następnie połączyć żółtka,pieczarki,pokrojony koperek,majonez(najlepiej kielecki,bo ma troche ostrzejszy smak i nie ma potrzeby większego doprawiania farszu)i zmiksować wszystko w mikserze lub blenderem-doprawic do smaku pieprzem. gotową pastą za pomocy szprycy faszerować jajka-na koniec posypać odrobiną pietruszki zielonej lub koperku. SMACZNEGO