Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane lekką pastą"
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8437
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 169
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8437
Składniki
Jajka ugotuj na twardo w wodzie ze szczyptą soli (wtedy skorupka nie popęka). Następnie całkowicie schłodź w zimnej wodzie. Odetnij górę skorupki i wydrąż środki. Włóż do miski.
Cebulkę obierz, drobniutko posiekaj i zeszklij na oleju. Dodaj do wydrążonych białek i żółtek. Ugnieć widelcem.
Umyj i posiekaj koperek (kilka małych gałązek zostaw do dekoracji). Dodaj do masy. Dopraw solą i pieprzem.
Dołóż 2 łyżki majonezu, wymieszaj. Masę nałóż do skorupek. Każdą porcję ozdób koperkiem i połową łyżeczki kawioru.Źródło: Świat kobiety