Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane na zimno

Jajka faszerowane na zimno

Autor:

Przepisów i artykułów: 13 Ocena: 172

Dodano:

Odsłon: 11468

Oryginalny sposób na podanie przystawek bez użycia talerzy.

Składniki

3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy w kostkę. Szynkę kroimy w drobną kosteczkę, po czym mieszamy z jajkiem, majonezem i musztardą. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu i napełniamy skorupki waflowe. Dekorujemy kiełkami.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Weronka13 17 lutego 2014 zamówiłam takie foremki w sklepie internetowym, bałam się, że nie dotrą w całości (połamią się), ale wszystko jest git, wypróbowałam już kilka przepisów, jak najbardziej polecam :) niedługo podzielę się moimi przepisami tutaj na stronie, czekam tylko aż trochę ich nazbieram :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń