Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka faszerowane nowalijkami

jajka faszerowane nowalijkami

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 23.01.2011

Odsłon: 1215

warto spróbować

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo (10 minut),ostudzić,obrać,przekroić wzdłuż na połówki,wyjąć żółtka.

  2. Cebulkę i ogórek obrać,drobno pokroić,rzodkiewkę umyć i też drobno pokroić.

  3. Włożyć do miseczki (łyżeczkę rzodkiewek zostawić do ozdoby),dodać żółtka,majonez,sól,utrzeć razem.Masą wypełnić białka,ułożyć na półmisku,posypać rzodkiewką.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń