Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z form przemycenia jajek w domowym jadłospisie. U nas nie cieszą się powodzeniem a jajka przecież jadać trzeba.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 589
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1830
Polecam.
Odsłon: 5651
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 589
Lekkie, puszyste i idealne na lato. To chyba ulubione ciasto dzieci, którym c...
Odsłon: 1830
Polecam.
Odsłon: 5651
Składniki
Jajka ugotować na twardo, delikatnie wyjąć żółtka. Pieczarki dowolnie pokroić i podsmażyć na łyżce klarowanego masła, doprawić. W wysokim, wąskim naczyniu umieścić obrane awokado, żółtka, pokrojone pomidory i pieczarki. Zmiksować na gładki krem. Doprawić. Faszerować polówki jajek. Udekorować majonezem i posypać suszonymi pomidorami.