Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, u nas w domu, wyłącznie wielkanocna przekąska.
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 323
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 58
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 35
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 897
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 323
Składniki
Jajka ugotować na twardo, wystudzić, obrać, przekroić na połówki. Z każdej połowy jajka wyjąć żółtko. Pieczarki obrać, pokroić w drobną kosteczkę, podsmażyć na tłuszczu z cebulą pokrojoną w kostkę. Do wystudzonych pieczarek dodać rozdrobnione żółtka. Wszystkie składniki utrzeć na gładką masę, doprawić solą i pieprzem. Gotowym farszem napełniać połówki jajek. SMACZNEGO