Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane pieczarkami

Jajka faszerowane pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 2 Ocena: 16

Dodano:

Odsłon: 5016

Pyszny dodatek do kolacji

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo.przekroić na pół.wydrążyć żółtka.W międzyczasie pieczarki pokroić podsmażyć, ostudzić zmiksować blenderem, dodać do żółtek dosypać koper, dodać majonez, sól, pieprz wymieszać.Nakładać do "dziur" po żółtkach udekorować kiełkami rzodkiewki.Podawać schłodzone.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kasiorek2009 02 marca 2013 Kilka miesięcy szukałam tego przepisu:) dziękuję:)

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kasiorek2009 02 marca 2013 Jajka można zetrzeć na tarce na małych oczkach:) Nie trzeba ich potem blendować:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Kasiorek2009 02 marca 2013 Jajka można zetrzeć na małych oczkach, nie trzeba ich potem blendować:)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

MirkaWiktoria 20 lutego 2013 Smaczne są bardzo a może ty byś dodała jakiś przepis a nie wymądrzała się tylko!!

5 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

limetka 20 lutego 2013 może i smaczne,ale nie wyglądają zachęcająco...sorki

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń