Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Jajka faszerowane po 2 roku"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 221
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 65
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3313
Składniki
Umyj jajka w gorącej wodzie, ugotuj je, a potem obierz. Gdy ostygną, przetnij je na połówki i wyjmij żółtka.
Żółtka dokładnie rozetrzyj z jogurtem naturalnym i majonezem. Drobno posiekaj wędlinę, ogórek i połowę koperku. Dodaj do masy z żółtek i dokładnie wymieszaj.
Powstałą masą faszeruj białka. Na koniec posiekaj pozostałą część koperku i posyp nim jajka.
Gotowe jajka faszerowane serwuj maluchowi na liściach sałaty. Przekąskę podawaj razem z pieczywem.Źródło: Mam dziecko