Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciekawa przystawka na przyjęcie, zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2844
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 176
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 2844
Składniki
Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Pora i pieczarki pokroić w drobną kostkę. Udusić na maśle do miękkości, doprawić. Żółtka zmiażdżyć łyżką, dodać pory i pieczarki wymieszać. Nałożyć farsz na połówki jajek.