Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane porem i pieczarkami

Jajka faszerowane porem i pieczarkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 956

Dodano:

Odsłon: 16518

Ciekawa przystawka na przyjęcie, zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

Składniki

5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, przeciąć wzdłuż na pół, wyjąć żółtka. Pora i pieczarki pokroić w drobną kostkę. Udusić na maśle do miękkości, doprawić. Żółtka zmiażdżyć łyżką, dodać pory i pieczarki wymieszać. Nałożyć farsz na połówki jajek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Kermeet 07 grudnia 2011 Fajnie że smakowało :) następnym razem spróbuję z majonezem, bo w sumie majonez fajnie się komponuje z jajkami.

2 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

hggha 07 grudnia 2011 bardzo dobre ja dodałam trochę majonezu PYCHOTA:)

2 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń