Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowane tuńczykiem z kawiorem

Jajka faszerowane tuńczykiem z  kawiorem

Autor:

Przepisów i artykułów: 781 Ocena: 14977

Dodano:

Odsłon: 1925

Ciekawe połączenie smaków : jajka, kawior i pasta z tuńczyka. Wypróbujcie koniecznie.

Składniki

  • 6 jajek
  • 1 puszka tuńczyka w sosie własnym
  • 3 łyżki majonezu
  • 1 słoiczek czarnego kawioru
  • 1 słoiczek czerwonego kawioru
  • sól
  • pieprz
5-6 os. 30 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotowałem na półtwardo. Obrałem, przekroiłem na połówki.
    Tuńczyka lekko osączyłem, połączyłem z majonezem. Doprawiłem do smaku. Pastę nałożyłem łyżeczką na połówki jajek, na to kawior, na przemian czarny i czerwony.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (12)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń