Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze znikają w mig,świetne na domową imprezkę,święta czy sylwestra
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 24
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 84
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 177
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 202
Składniki
Ugotuj jajka na twardo.Przekrój na pół i przełóż żółtka do salaterki.Pokrój cebulę w kostkę i zeszklij na złoto na maśle.Zrób to samo z pieczarkami.Zostaw dwie sztuki do dekoracji.Przełóż jajka i pieczarki do salaterki z ugotowanymi żółtkami zmiksuj wszystko dodaj majonez i przyprawy do smaku.Powstałym farszem wypełnij połówki jajek.Smacznego