Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka od szczęśliwych kurek faszerowane pieczarkami i zieleniną.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 62
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 105
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 63
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 124
Składniki
Cebulę kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na maśle. Pieczarki ścieramy na grubej tarce, dodajemy do podduszonej cebuli i dusimy kilka minut. Uduszone pieczarki skrapiamy cytryną, dosłownie kilka kropli, dla podbicia smaku. Doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy. Jajka gotujemy na twardo, kroimy na pół, żółtka wyjmujemy i przekładamy do miski. Białka układamy na półmisku do jajek. Żółtka miksujemy blenderem z majonezem. Do żółtek dodajemy uduszone pieczarki i posiekaną zieleninę, mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Farszem nadziewamy połówki jajek, przybieramy natką pietruszki i marynowanymi pieczarkami.