Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka faszerowne makrelą

Jajka faszerowne makrelą

Autor: Kurka_domowa

Przepisów i artykułów: 126 Ocena: 4143

Dodano: 04.04.2010

Odsłon: 4785

Szybkie, smaczne :)

Składniki

  • jajka ugotowane na twardo, 8 szt.
  • Wędzona makrela, 1 szt.
  • koperek, kilka gałązek
  • jogurt grecki, 2 spore łyżki
  • sól, pieprz, do smaku
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Makrelę pozbawiamy ości i dzielimy na małe kawałki. Jajka obieramy, przekrawamy na pół - żółtka dodajemy do ryby. Dorzucamy koperek, jogurt i przyprawiamy do smaku. Całość dokładnie ucieramy blenderem.

  2. Połówki jajek napełniamy powstała pastą, dekorujemy koperkiem

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

iska504 27 czerwca 2013 swietny przepis wyprobujemy w sobote bo wszyscy na diecie a ryb u nas pod dostatkiem

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń