Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 85
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 179
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 203
Składniki
Jajka gotujemy na twardo;
szynkę, żółty ser, cebulę i ogórki kroimy jak najdrobniej; (lub ścieramy na najdrobniejszych oczkach tarki)
ugotowane jajka obieramy i przekrawamy na pół;
wyjmujemy żółtka, rozgniatamy je widelcem i dodajemy do pokrojonych wcześniej składników. Dokładamy majonez i mieszamy wszystko razem;
uzyskaną masą wypełniamy w białkach miejsca po żółtkach, dekorujemy i wstawiamy do lodówki na około 30 minut
smacznego