Do góry

Przekąski Przepis na:

Jajka w majonezie z sardynkami

Jajka w majonezie z sardynkami

Autor: lubiesuperzjesc

Przepisów i artykułów: 16 Ocena: 28

Dodano: 10.03.2010

Odsłon: 1933

One tak smakują i są tak pyszne że trudno opisać to zwykłymi słowami

Składniki

  • jajka, 8 - 10 szt
  • sardynki w oleju, puszka
  • majonez dekoracyjny (Winiary), słoik 300g
5-6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać, przekroić wzdłuż, wyjąć żółtko. Sardynki wyjąć z puszki, pognieść widelcem, nałożyć do białek w miejsce żółtka. Na talerzu posmarowanym majonezem poukładać połówki, przykryć każdą majonezem, po wierzchu posypać startym żółtkiem na drobnej jarzynowej tarce (fotkę dodam koło Wielkanocy)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

oliwia_winna 24 kwietnia 2010 sardynki w jajku... okropne. dobrze, że posłuchałaś kobry01 i nie dodałaś tej fotki.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń