Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka w sosie beszamelowym

jajka w sosie beszamelowym

Autor: olo1

Przepisów i artykułów: 29 Ocena: 46

Dodano: 20.01.2011

Odsłon: 1284

oceńcie sami

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo,włożyć na chwilę do zimnej wody,następnie obrać ze skorupek i pokrajać w cienkie plasterki.

  2. Obraną cebulę opłukać,pokrajać w cienkie talarki i zrumienić na tłuszczu na złoty kolor,dodać śmietanę i wymieszać z beszamelem ,przyprawić do smaku solą i pieprzem,dodać pokrajane jajka,wymieszać,podgrzać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń