Do góry

Przekąski Przepis na:

jajka w sosie rzodkiewkowo-szczypiorkowym

jajka w sosie rzodkiewkowo-szczypiorkowym

Autor:

Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 2

Dodano:

Odsłon: 782

szybkie, proste

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ugotowane jajka pokroić na połówki lub ćwiartki. Posypać solą i pieprzem. Polać sosem.

  2. SOS: rzodkiewdki zetrzeć na dużych otworach, szczypior posiekać Wymieszać z majonezem i śmietaną. Pzyprawić solą, pieprzem i magga.UWAGA! Dodać tylko kilka kropel. Zbyt duża ilość zepsuje smak..

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń