Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak dla mnie pyszne i inaczej podane!!!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 88
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 110
Polecam.
Odsłon: 724
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 88
Składniki
Jajka gotujemy w osolonej wodzie,obieramy i kroimy na pół
Robimy sos:ogórki i cebulę kroimy w drobną kostkę,dodajemy posiekane pieczarki i osączony groszek(troszkę groszku zostawiamy do dekoracji)
Majonez mieszamy ze śmietaną,doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy z pokrojonymi drobno składnikami
Gotowy sos podajemy z jajkami i dekorujemy pozostałym groszkiem
Smacznego!!!