Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Galaretka pod inną postacią, czyli coś nowego na naszym stole :)
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8421
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 134
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8421
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 134
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Składniki
Robiąc wydmuszki pamiętajmy o tym,aby otwór zrobić po szerszej stronie jajka! Wydmuszki z jajek wyparzyć wrzątkiem i zostawić do wysuszenia.
Szynkę pokroić w paseczki i delikatnie włożyć do wydmuszek razem z warzywami,
W wywarze rozpuścić żelatynę i zalać wydmuszki. Odstawić do zastygnięcia a następnie do lodówki
Zdjąć skorupkę obierając tak jak zwykłe jajko .Nie ma problemu ze zdjęciem skorupki.
SMACZNEGO. Wrażenie na gościach gwarantowane :))