Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jajka gotowane na twardo z łagodnym farszem z serem twarogowym - doskonałe na śniadanie, idealne na kolacje, znakomite do zimnego bufetu:)
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 99
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 217
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 99
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 217
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy ze skorupek i przekrawamy na pół. Delikatnie /aby nie uszkodzić białek/ wyjmujemy żółtka i ucieramy je na jednolitą masę z serem twarogowym, jogurtem greckim, sola i pieprzem. Przygotowanym farszem napełniamy białka i dekorujemy natką pietruszki.