Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli zostaną Wam z obiadu jakieś węglowodany, wykorzystajcie je następnego dnia na śniadanie.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 50
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 27
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 171
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 233
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 785
Składniki
Jedno z moich ulubionych dań - jajko sadzone. Obojętne z czym - ziemniakami, makaronem, kuskami domowymi i, jak się okazało, ziemniaczkami pieczonymi. Jeśli zostaną Wam z obiadu jakieś węglowodany, wykorzystajcie je następnego dnia na śniadanie. Ja piekłam mięso razem z ziemniakami. Na teflonową patelnię wylałam jajko, osoliłam i smażyłam, aż białko się ścięło. Na sam koniec posypałam szczypiorkiem. Jajko wyłożyłam na odgrzane ziemniaki i delektowałam się smakiem...