Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Jak przygotować domowy makaron lasagne?"
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 315
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 404
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 616
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 315
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 404
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 616
Składniki
Wykonanie: z podanych składników zagnieć ciasto. Powinno być gładkie i elastyczne. Podziel je na dwie części i rozwałkuj jedną część bardzo cienko, podsypując niewielką ilością mąki. Ciasto podziel na 9-centymetrowe paski. To samo zrób z drugą częścią ciasta. Następnie podziel je na prostokąty. Płaty możesz użyć od razu, podgotowując je 2 minuty w wodzie lub pozostawić do wysuszenia.Źródło: Na żywo