Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Jarskie kieszonki z twarogiem"
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35823
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 229
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 247
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 35823
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 126
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 229
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 247
Składniki
Cukinie umyj, a marchew obierz. Pokrój warzywa w drobną kostkę i podsmaż na patelni razem z odcedzonym groszkiem oraz kukurydzą. Zdejmij z patelni, po czym gdy ostygną, wymieszaj z pokrojonym na drobne paski serem żółtym.
Z mąki, twarogu, margaryny, jajka i soli zagnieść sprężyste ciasto. Następnie rozwałkuj je na cienki placek i wykrój niewielkie kwadraty.
Na każdy kawałek nałóż farsz, zlep brzegi i piecz kieszonki 15-20 minut w piekarniku rozgrzanym do 180°CŹródło: Telemax