Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Jarzynowa z cielęciną po 8. miesiącu życia"
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 797
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 63
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 31
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 174
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 234
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 797
Składniki
Ziemniaka i marchewkę umyj, obierz, dokładnie opłucz, a następnie pokrój w drobną kostkę.
Fasolkę szparagową umyj, usuń z niej włókna i posiekaj na małe kawałki. Cielęcinę umyj pod bieżącą wodą.
Warzywa i mięso włóż do niewielkiej ilości wrzątku i gotuj, aż będą miękkie. Następnie wszystko zmiksuj. Dodaj do zupki masło, wymieszaj i ponownie zagotuj.Źródło: Mam dziecko