Do góry

Śniadania Przepis na:

Jezynowe smoothie bowl

Jezynowe smoothie bowl

Autor:

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 10

Dodano:

Odsłon: 64

Przepyszny pomysł na owoce :)

Składniki

  • Jeżyna 125 g
  • Banan 125 g
  • Mleko kokosowe 80 g
  • Płatki migdałowe
  • Cukier trzcinowy / syrop z agawy – 3 łyżeczki
  • Opcjonalnie sezam biały.
1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. Odłóż 5/6 jeżyn do dekoracji.

  2. Pozostałe jeżyny i banana zmiksuj na gładko z mlekiem kokosowym i syropem z agawy.

  3. Przelej na głęboki talerz, lub do miseczki. Udekoruj jeżynami i płatkami migdałowymi. Opcjonalnie sezamem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń