Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7973
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 185
Pyszne i proste w przygotowaniu ciasto drożdżowe z rabarbarem i kruszonką naj...
Odsłon: 7973
Składniki
W szklanicy barmańskiej przez 15 sekund mieszać syrop cukrowy, Angostura Bitters, wyciśniętą skórkę pomarańczy, kostkę lodu i 10 ml whiskey. Dwa razy dolać po 10 ml whiskey, dołożyć lodu i dalej mieszać. Przecedzić do kieliszka, wycisnąć i wrzucić skórkę pomarańczy.