Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, zdrowa i sycąca propozycja na pastę kanapkową.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 755
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 755
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 103
Składniki
Makrelę obrać ze skóry i wyciągnąć ości. Tak oczyszczoną rybę porwać na mniejsze kawałki i przełożyć do miseczki, a następnie dodać ocet jabłkowy, jogurt, koperek, tymianek, pokrojoną w kostkę czerwoną cebulkę, przeciśnięte przez praskę ząbki czosnku oraz doprawić solą, pieprzem, stevią i papryczką chili. Wszystkie składniki zblendować na jednolitą masę.
Jajka ugotować na twardo, ostudzić, pokroić w drobną kostkę i dodać do przygotowanej wcześniej pasty. Jeszcze raz wymieszać i gotowe! Życzę smacznego!