Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ciasto pełnoziarniste z truskawkami. Dzięki jogurtowi ciasto jest wilgotne i delikatniejsze w smaku.
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8423
Kapusta chińska pak choi smażona z czosnkiem, chilli i miodem. Świetna jako c...
Odsłon: 163
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8423
Składniki
Masło miksujemy z jogurtem, jajkami i słodzikiem/cukrem. W drugiej misce przesiewamy mąkę z proszkiem do pieczenia i sodą.
Mąkę łączymy z mokrymi składnikami i miksujemy. Truskawki kroimy na pół i wsypujemy do masy.
Masę przekładamy do formy (24) wyłożonej papierem do pieczenia. Na wierzch wciskamy parę truskawek i pieczemy 45 minut w 180 stopniach.