Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto wyszło pyszne i delikatne,pachnące owocami i imbirem.Gorąco polecam.
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 132
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 401
Polecam.
Odsłon: 471
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 728
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 132
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 38
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 401
Polecam.
Odsłon: 471
Składniki
Jajka ubić z cukrami.Masło rozpuścić,wystudzone wlać do jajek. Dodać jogurt,mąkę ,pr.do pieczenia i starty imbir,zmiksować. Gruszki i jabłka obrać,1/5 gruszki pokroić w podłużne plastry,pozostałe w kostkę wraz z jabłkami. Kostki owoców wymieszać z ciastem. Ciasto wylać do keksówki wyłożonej papierem do pieczenia,na wierzch delikatnie powciskać plastry gruszek. Włożyć do nagrzanego piekarnika do 190st.i piec ponad 1 godz.Najlepiej sprawdzać ciasto patyczkiem,jak patyczek suchy ciasto mamy upieczone. Wystudzone ciasto posypać cukrem pudrem.
Smacznego życzę!