Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariańskie obojętnie od pory roku .
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 45
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1704
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 45
Pistacjowiec bez pieczenia to kwintesencja słodkiej przyjemności, która zachw...
Odsłon: 1704
Składniki
Ziemniaki ugotować zrobić puree. Na maśle na wolnym ogniu usmażyć pośiekaną cebule i borowiki ( świeże lub mrożone ) do puree dodać jajko usmażone borowiki z cebulą trochę mąki żeby nie było zbyt twarde . Sól i pieprz do smaku ...
Robimy małe placuszki obtoczyć w tartej bułce smażć na oleju .....Do obiadu można podawać z sosem grzybowym i sałatką z jarzynową..