Do góry

Przekąski Przepis na:

K A M U S Z K I

K A M U S Z K I

Autor: fichar

Przepisów i artykułów: 7 Ocena: 8

Dodano: 27.02.2010

Odsłon: 1005

P Y S Z N O T K A .

Składniki

  • ziemniaki, dwa
  • cebula, dwie
  • boczek
  • olej
  • wegeta
  • zielenina: szczypior, pietruszka, koper
1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Boczek i cebule pokroić w kostkę . Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie . Zrobić puree .Do masy ziemniaczanej dodać boczek z cebulą z pośiekaną zieleniną doprawić pieprzem i solą .!!

  2. Natłuszczonymi rękami formować małe kólki smażyć na tłuszczu i obsmażać aż nabiorą złotego koloru ..Dodajemy do mięs .

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń