Do góry

Przekąski Przepis na:

Kabanosy zawijane

Kabanosy zawijane

Autor:

Przepisów i artykułów: 245 Ocena: 3185

Dodano:

Odsłon: 471

jest to propozycja na super szybką, efektowną i smaczną przekąskę

Składniki

  • ciasto francuskie 1 opak
  • kabanosy ( o dowolnym smaku, ja miałam z chili)
> 6 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. 1. ciasto pokroić na 1-cm paski, kabanosy pokroić na 10-cm kawałki, owinąć paskami ciasta, piec w nagrzanym do 180 st piekarniku ok 15018 min, do zrumienienia ciasta,




    smacznego

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń