Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kakao jakoś mi do czereśni bardzo pasuje, to i przepis na takie ciasto musiał się znaleźć :) Możecie użyć właściwie dowolnych owoców, ale w tej wersji jest super!
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 287
Polecam.
Odsłon: 759
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 287
Polecam.
Odsłon: 759
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Składniki
Wymieszać wszystkie mokre składniki w misce. Dodać do nich wymieszane ze sobą składniki suche i rozmieszać do połączenia składników - nie trzeba się przejmować ewentualnymi grudkami. Czereśnie umyć i pokroić na połówki, usuwając pestki. Ciasto wylać na blachę wysmarowaną tłuszczem i wysypaną bułką tartą. Ułożyć na wierzchu połówki czereśni skórką do dołu. Piec w 200 stopniach do suchego patyczka.