Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 157
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 157
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 306
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1530
Składniki
Kalafior oczyściłem ,podzieliłem na różyczki i blanszowałem. Ostudziłem. W tym czasie przygotowałem marynatę. Natkę pietruszki posiekałem ,dymkę pokroiłem w plasterki. Wymieszałem razem z chrzanem i oliwą. Doprawiłem do smaku solą i pieprzem. Dokładnie wymieszałem z kalafiorem. Zakryłem pojemnik ,wstawiłem do lodówki na 2 godz.