Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa potrawa na śniadanie.
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 104
Składniki
Wykonanie: Kalarepkę i pieczarki obrać i pokroić w słupki. Cebulę drobno posiekać, przysmażyć na maśle i wrzucić kalarepkę z pieczarkami. Dusić pod przykryciem do miękkości i pod koniec dodać zmiażdżony czosnek, sól i pieprz do smaku. Potrawę tę podajemy z jajecznicą lub z kwaśną śmietaną.