Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wykwintna, smaczna przekąska.
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 168
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 301
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 165
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 467
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5125
Proste w przygotowaniu i smaczne krokiety z farszem mięsnym i pieczarkami. P...
Odsłon: 168
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 301
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 165
Młoda kapusta jest bardzo delikatna, jak sałata. Polecam.
Odsłon: 467
Składniki
Wykonanie: Bulion zagotować, dodać śmietanę cały czas mieszając. Doprawić do smaku i wymieszać z posiekaną bazylią. Kalarepkę obrać, pokroić w grube plastry i smażyć na oleju z dodatkiem soli z obu stron na ciemne złoto. Następnie gotowe kalarepki włożyć do sosu i gotować przez 2 minuty.