Do góry

Przekąski Przepis na:

kanapka po swojaku

kanapka po swojaku

Autor:

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 55

Dodano:

Odsłon: 453

Małe co nieco,ale apetyczne

Składniki

  • 6 dużych bułek,40 dkg mięsa mielonego,
  • 3 pomidory,sól,pieprz
  • sos do tej bułki;1 szklanka smietany,1 ząbek
  • czosnku,sól,pieprz
5-6 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Podsmazyć mieso na patelni doprawiajac sola i pieprzem.Przekrój bułki,ale nie do konca,wyjmij cześc miazszu,zeby zrobic miejsce.Naloz mieso,pomidora pokrojonego w plastry,polej zrobionym sosem.Bułki dodatkowo mozna posypać startym serem i zpiec w piekarniku.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń