Do góry

Przekąski Przepis na:

Kania a la schabowy

Kania a la schabowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 2083 Ocena: 46707

Dodano:

Odsłon: 3090

:)

Składniki

  • 5 kapeluszy kani
  • 1 jajko
  • Mąka
  • Bułka tarta
  • Olej
  • Sól i pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Grzyby oczyścić, kapelusze oprószyć solą i pieprzem. Otoczyć w mące, następnie w rozmąconym jajku, a na koniec w bułce tartej. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor. Podawać gorące.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń