Do góry

Zupy Przepis na:

Kapuśniak z młodej kapusty

Kapuśniak z młodej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 23 Ocena: 857

Dodano:

Odsłon: 14958

Lekka,mało kaloryczna,pożywna zupa z młodych warzyw.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Wstawiamy wodę i wrzucamy mięsko,dodajemy liście laurowe,pieprz i ziele angielskie,chwilę gotujemy.Następnie wrzucamy pokrojoną w talarki marchew,następnie poszatkowaną kapustę i na końcu ziemniaki.Posypujemy wegetą.Na końcu dodajemy majeranek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Afrulu 06 lipca 2011 Pychotka taki kapuśniaczek,ale ja nie dodaję wegety,po co się truc chemią.Pozdrawiam :))

4 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Anowi1985 06 lipca 2011 Ciesze się że smakuję ,że mogłam pomóc :-)

4 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń