Do góry

Sałatki Przepis na:

Kapusta czerwona

Kapusta czerwona

Autor:

Przepisów i artykułów: 123 Ocena: 3382

Dodano:

Odsłon: 53010

Pyszna kapustka najlepiej smakuje na goraco.

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. kapuste poszatkowac i ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem 3 lyzek octu.

  2. jablko i cebulke pokroic w kostke

  3. gdy kapusta bedzie miekka odcedzic i przelozyc do miski.

  4. do kapusty dodac pokrojona cebulke i jablko i wszystko dokladnie wymieszac.

  5. dodac 2 lyzki oleju, pieprz i cukier do smaku. Wymieszac i gotowe.

  6. SMACZNEGO

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

babciaaneczka 11 listopada 2012 Bardzo dobra, klasyczna sałatka , można jeszcze /jak kto lubi dodać rodzynki/. Pozdrawiam.

3 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

Mole3 18 listopada 2010 Hmm, zazwyczaj kupowałam taką gotową kapustę, teraz przygotuję sama. Dzięki za przepis. :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń