Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna kapustka najlepiej smakuje na goraco.
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 77
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 66
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 77
Składniki
kapuste poszatkowac i ugotowac w osolonej wodzie z dodatkiem 3 lyzek octu.
jablko i cebulke pokroic w kostke
gdy kapusta bedzie miekka odcedzic i przelozyc do miski.
do kapusty dodac pokrojona cebulke i jablko i wszystko dokladnie wymieszac.
dodac 2 lyzki oleju, pieprz i cukier do smaku. Wymieszac i gotowe.
SMACZNEGO