Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, tradycyjny dodatek do obiadu.
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34735
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Szybki i smaczne śniadanie
Odsłon: 343
Uczta kanapkowa , świetna na przyjęcia z dziećmi.
Odsłon: 223
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 34735
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 184
Składniki
Kapustę siekamy i gotujemy w niewielkiej ilości wody do miękkości. Cebulkę siekamy w kosteczkę. Ugotowaną kapustę przecedzamy, wodę z niej zostawiamy.
Na patelni rozgrzewamy smalec, wrzucamy cebulkę i smażymy na złoty kolor. Dodajemy mąkę i krótko smażymy. Dorzucamy kapustę i mieszamy, dodajemy kilka łyżek wody pozostawionej z gotowania, ocet i przyprawy. Nam najbardziej smakuje podana na ciepło.