Do góry

Dania główne Przepis na:

kapusta pekińska do obiadu

kapusta pekińska do obiadu

Autor:

Przepisów i artykułów: 151 Ocena: 3781

Dodano:

Odsłon: 24725

pyszny dodatek

Składniki

  • 1 kapusta pekińska ( mała)
  • 1 cebula
  • 1 ogórek szklarniowy
  • 2 pomidory
  • 1 marchewka
  • puszka kukurydzy
  • olej i woda
  • 2 sosy sałatkowe ( koperkowo ziołowe)
  • pieprz
> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. pokroić kapuste pekińską, cebule, ogórek , pomidory, zetrzeć marchewkę, dodać odsączoną kukurydzę , przygotować sos wg przepisu na opakowaniu i połączyć z nim wszystkie składniki, można dodać drobno pokrojony szczypiorek.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń