Do góry

Sałatki Przepis na:

Kapusta pekińska z korniszonami i pomidorami

Kapusta pekińska z korniszonami i pomidorami

Autor:

Przepisów i artykułów: 420 Ocena: 12225

Dodano:

Odsłon: 794

Najlepsza do obiadu ;-)

Składniki

  • połowa małej kapusty pekińskiej
  • 5-8 korniszonów
  • 2 pomidory
  • 3 małe cebulki ze szczypiorem
  • 3 łyżki oleju
  • 1 łyżeczka bazylii
  • sól i pieprz do smaku
3-4 os. 15 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Kapustę przekrój wzdłuż na cztery części, a następnie pokrój w cienkie paseczki, korniszony pokrój w cienkie plasterki, pomidory pokrój w drobną kostkę, zaś cebulkę ze szczypiorem poszatkuj.

  2. Wszystkie warzywa wymieszaj razem z bazylią i olejem oraz dopraw pieprzem i solą. Smacznego !!!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (8)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń